5 November 2010

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 23, 2010

Mak aihh..

Adohaiii, cepat betul masa berlalu. Ni dah nak dekat ujung bulan dah. Tak lama lagi nak masuk bulan 5..

Aku dan DD dah set tarikh kahwen. Kami ambil tarikh 30 Oktober 2010. Kami pilih tarikh tu sebab masa tu insya Allah DD dah dapat bonus, jadi boleh diguna-pakai untuk majlis kahwen sebelah family DD. Untuk sebelah aku pulak, adik aku nak SPM tahun ni. Jadi sebolehnya tak mahu buat majlis bulan 11. Lagipun bulan 11 tu dah start cuti sekolah. Mesti banyak clash dengan majlis kahwen sanak saudara nanti, tak pun jiran2 sekampung. Dan kalau nak buat bulan 11, baju sanding dan bla bla bla mesti kena book awal2. Wahh, mesti kelam kabut dan haru biru. Tak mau, tak mau...

Hari ni dah 23 April 2010, birthday adek Namah. Happy Birthday ya..

Dan aku tak prepare satu habuk pun untuk wedding aku lagi. Hadoii, cuakkkk!!!


Serius, malam ni aku perlu serius memikirkan pasal wedding preparation.



With Love,

4 comments:

Jieda said...

pejam celik pejam celik tak lama dah bulan 10.eloklah bermula skang preparation utk kawin tu,takut nanti kang kelam kabut.

aDieyZa said...

semoga semuanya berjalan lancar dear..

buat perancangan dgn teliti & jgn stress2 k..

Syidah said...

thirah,
preparation tu buat la awal2 ye..
start arini da boleh survey pelamin, baju
cr idea doorgift, hantaran..
apa yg nak diy sdr tu buat awal2 ye

Thirah Rahim said...

jieda: tu la nak start malam ni jugak! huhu

adieyza: insya Allah. thanks!

Syidah: tu la. dah ada contoh pelamin2 & baju2 yg berkenan. cuma idea sana skit, sini skit. pening2. hajat hati memang banyak yg nak diy. tapi xtau la mampu ke tak. haih

Post a Comment