5 November 2010

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 28, 2010

Urgently need your help!!


Dear readers,

Serius ni, perlukan jasa baik kalian. Ini badge yang all my bridesmaids akan pakai masa weddingku nanti. Tolong vote which design yang paling OK for my wedding.

Aku suka yang no 2 tu, but no 1 (from left) tu cantik jugak.

Pleasseeeeee........

With Love,

14 comments:

Squarecut Ring said...

I like the one kat kanan tu. For some reasons, font die lagi menyerlah. and i love the color combo. Yang lain2 pun cantik juge. ^_^

rose said...

semua pun cantik tapi kalau saya, yang kanan 2 lg sesuai..=)

.: an :. said...

me too! vote for numb 3! =D

ElyaElmo said...

betol....elya pun sukee yg kanaaa tu..ade flower2 gituuu....cantikkk

Mrs. ieza said...

vote for paling kanan no 3! sweet ade bunge2 =)

Syidah said...

no 3

kay kamal said...

one from left!

Imma Yusri said...

aku suke no.3 lor... hehehe

Missyanz said...

no 3 jgk.. nice combination colour..

Lizzie Yasmin said...

yes, yang ke 3 paling cantik.. kanan.. ada bunga nmpak meriah..

eila said...

I pun vote yg no 3.. Bila letak kat baju dia nampak lagi menyerlah. Good luck dear

~Yun~ said...

tiramm!aku ni yunn!!hehe~nk kwin da ko ek..aku suke yg plng kanan!ceria skit kaler die..so dari jauh semua orng blh recongnize bridesmaid ko tu..hikhik!

sharifuddin N shakina said...

kanan sekali jugak..hehe..not too late to vote kn? kina da bubuh link letak nama athirah..boleh kn?

Athirah Rahim said...

To all my rakan2, thanks a loooooootttt for voting! It really helpful.

After read back your comments, I buat keputusan untuk ambil no 3 tu! yes it looks nice and better than the rest. I dah order and will arrive within this week!

Again, thanks for your support. love yaa...

Post a Comment