5 November 2010

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 3, 2010

Reveal Session of My Engagement Day! - Final

Wahh... Arini genap sebulan dan seminggu aku dan DD selamat bertunang. Alhamdulillah rasanya bila bertunang ni lebih baik dari masa couple je. Syukur.. Jadi, entri ni aku kira penamat kepada majlis gilang gemilang yang sudah sebulan lebih usianya dan juga entri permulaan bagi satu fasa perantaraan untuk majlis yang lebih besar (seperti refleksi kepada tanggungjawab yang harus aku pikul sesudah majlis besar itu nanti..).

Bergambar dengan adek DD (kiri) dan Kak Ami (kakak DD) beserta anak buah kesayangan, Pia.

Dengan sedara-mara DD yang datang..

Rasanya FCL yang ambil gambar ni. Manakala aku posing untuk kamera Imin.

Sebahagian hantaran aku dan DD.

Full view of my hantaran dan DD. Hantaran pink menjadi dominant. Huhu.


Dengan Wani, Ajan, Fadel and Zamm. Dari jauh mereka datang untuk majlis kecil ini. Tq girls.. (Kenapa aku duduk bongkok sangat neh?)

Dengan photographer2 terbaek. Tq FCL n Imin for the amazing pictures!

Dengan FCL. Banyak sungguh idea pose budak neh.

Of course dengan cik andam aku. Terbaek dari ladang keluarga Rahim. Haha.

Pose with Imin yang paaaaling aku suka. Great!

With fresh flowers yang dah layu kini.


No description available. Tak reti nak puji diri sendiri. Haha.

Dan lagi..

DD busuk. Awat buat muka camtu? Huhu.

Suka sangaaat gambar ni. Tak tau kenapa even tak nampak dengan jelas muka DD. Sangat suka.


Fuuuhh... Berjaya jugak aku post almost all gambar engagement dalam blog neh. Selepas struggling a lot dengan masa aku untuk siapkan report, pegi aerobic, memasak untuk bekalan tengahari, dan masa aku untuk memanjakan diri. Haha..



With Love,

3 comments:

Jieda said...

dah start buat preparation untuk majlis besar?

imMa ~vOguE```~~~ said...

hohoho... dah sebulan kan??? cam x sedar jer... ape lar rase tunangan org??? hohoho...

t.am yang strike tuh ko ganti ^ to < k... baru lar jadi palangnya...

Thirah Rahim said...

Jieda: belum lagi. last weekend baru dapat buku untuk jadi tempat conteng-contengan.huhu.. insya Allah will draft out the check list within this week.. ;)

imMa ~vOguE: huhu.. rasa cam lebih yakin skit dan aman kot.huhu..

okeh. dah tukar dah. pagi tadi xsempat nak tukar sebab pc kena masuk workshop. kena format. abis semua blog yang aku bookmark. huaaa..

Post a Comment