5 November 2010

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 4, 2011

Selamat Tahun Baru semua.

Salam,

Wahh lama dah tak taip blog. Hasrat memang nak taip something tapi agak busy sebelum 2010 melabuhkan tirai. Sekarang ni job dah settle skit, cuma personal life saja yang tak settle down lagi. Masih terumbang ambing.

Maklumlah baru lepas kahwin, masih banyak yang perlu diuruskan.

Anyway, sebut tahun baru tak boleh nak elak mesti orang akan sebut azam. So apa pulak azam korang tahun ni?

Tahun ni, aku tak mahu tanam azam. Selalunya tak ikut. Azam jangka panjang mesti tak fulfill punya. Aku cuma buat azam jangka pendek je. ;)

Dan azam jangka pendek aku tu adalah untuk settlekan hutang2 entri wedding aku yang hampir nak jadi kulapuk hahaha...


Oh ya! Sedikit teaser untuk kamu semuaaa....






Adios.


With Love,

7 comments:

Syidah said...

selamat kembali ke dunia blog....:)

Athirah Rahim said...

hehe.. hopefully boleh kekal lama hehe..

CikSyafa said...

hepi new year! n congratz..hehe upload picca banyak2 tau. u look soo gojes la^__^

Athirah Rahim said...

hepi new year jugak cik syafa. anyway thanks.. :) will do soon.. ;)

Imma Yusri said...

tiam... tulun aku...

nanti tulun promote cekelat house aku kat blog ko leh??? hehehehe...

choclairissa @ intan said...

sukenye handbouquet tu~~

Fatihah said...

update la sis.. suke ar blog ni ^_^

Post a Comment