5 November 2010

Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 18, 2010

My Wedding Stamp

Ngantuk gila hari ni. Aku berjalan2 ke blog mangosteenskin. Dan aku nampak ini.


Yeaaaahhh!! Mango dah 100% siapkan wedding stamp aku!!

Ya. Aku order wedding stamp dari mango. Kerja dengan mango tersangat mudah. Dia senang faham apa yang customer minta. Walaupun terpaksa melayan kerenah cerewet customer macam aku tapi dia tak pernah marah. Untuk aku, dia kena 4 kali edit design sebelum dapat yang macam ni. Itu tak termasuk kena bagi comment sebelum start buat layout. Tabik spring untuk talented person seorang ni.

Btw ini gambar yang mango send before dia siapkan kepala stamp aku ni.


Eeee... tak sabar rasanya nak terima wedding stamp ni dan chop, chop, chop!


With Love,

13 comments:

Jieda said...

Salam thirah..lama tak menjengah ke sini.Mesti skang tgh bizi siapkan preparation hari bahagia tu ye.

Mrs. ieza said...

cantiknyeeee i loikeeee =)

Athirah Rahim said...

jieda: salam kak jieda! tirah pun dh lama xjengah blog akak. itulah.. siang hari kerja, mlm hari sibuk buat preparation. 24 jam bekerja hehe..

Mrs. ieza: thanks! i likeee toooooo..

.:Cik Puan Ann:. said...

hye dear.. :)
thanks link ann..i've link urs oredi. cantik stamp! :) ann b4 kawen pernah tanya..tapi mangosteen tak reply pon :( so ann sgt frust..huhu
cari idea lain.. ingat nak jugak for 1 lagi reception..

Athirah Rahim said...

Hi Puan Ann!

Ooo yeke.. alhamdulillah mungkin tirah ada rezeki nak pakai stamp mango, dia reply dan berjaya buat before my wedding. ehehe

kay kamal said...

wah~ gile cntik. i ade nk order ngn dier but she is a lil too busy n takle nk siapkan early oct so, i made it kat kdai rubberstamp je..

Athirah Rahim said...

yeke kay? but u punya stamp pun not bad jugak kan? cantik!!

CikSyafa said...

Salam athirah, Syafa ada emel kat kat cik mango dah about sebulan dah, maybe she soo busy sampai tak reply pon huhu...not my rezeki kot, fikir nak print ja..btw rubberstamp tu lawa laa...

Athirah Rahim said...

wslm ciksyafa,

dengan mango kita kena reply email byk kali. takut dia miss out email kita. :)

CikSyafa said...

noted! tenkiu2...syafa akn tros berusaha!hehe wish me luck ^__^

i linked u ya

Athirah Rahim said...

wokeh.. wish you all the best k...

Imma Yusri said...

wehhh tiam dah dapat ker belum???

Athirah Rahim said...

blum lg. tp mango kata dia dah pos dah.

Post a Comment