5 November 2010

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 2, 2010

Menghitung Hari & Candy Jar

Counting days.. 3 days more! Arrghhh sungguh stress sekali. Banyak benda yang nak kena setel. Nak kemas bilik. Tapi kejap lagi nak keluar, nak beli barang. Yang satu nak buat ni? Badan ada satu je.

Kala ini aku tengah buat doorgift VIP, untuk family DD. Aku dah start buat 3 bulan dulu rasanya. Start cari-cari idea. Beli candy jar, riben, bunga, manik & mutiara. Dan hasilnya? Layan je lah gambar di bawah hokeh.


Amacam hokeh ke? Deco adalah 100% handmade oleh jari manis ini yer. Haha. Sekarang ni aku tengah nak masukkan balang ni dalam uncang putih, so that senang guest nak bawak. Takdelah nanti ada insiden pecah balang pulak.. Btw, konsep uncang ni adalah idea mak aku. Jap lagi aku post gambar final, beserta uncang.

Jujurnya aku lagi suka candy jar ni tanpa uncang. Smart jika diletakkan atas meja guest. Tapi kalau candy jar ni kosonglah.


P/S: Sanggup ke korang terima jar kosong? Huhu..


With Love,

6 comments:

Imma Yusri said...

4 hari lagi... hehehe

Athirah Rahim said...

kalau 4 hari adalah ari sanding. ni countdown ari nikah huhu...

rose said...

cantik!eh..3 ari lagi..hehe..chaiyok! =)

nino said...

cantiknya. berseni sungguh jari2 mu.

Kartini Mohd said...

kt mn yer beli jar ni.. mmg bercita2 nk beli jar gni jgak ..tp thu kt mn jual.. brp per pcs ye? email sy jika boleh cartiesweet@yahoo.com.my... TQ

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com

Post a Comment